Ser twarogowy z mleka koziego pasteryzowanego zawinięty w plaster wędzonego boczku.
Ser kozi (60%): pasteryzowane MLEKO kozie, sól, substancja konserwująca E202, kultury mleczarskie, podpuszczka. Wędzony boczek (39%), mięso wieprzowe, sól, glukoza, dextroza, cukier, antyoksygen (E316, E327), środek konserwujący (E350, E262), aromat dymu wędzarniczego. Zioła prowansalskie 1%
| gwarantowan data przydatności | 12 dni |
| warunki przechowywania | od +2°C do +6°C |


| wartość energetyczna | 1198kJ/289 kcal |
| tłuszcz | 23 g |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 13 g |
| węglowodany | 1,4 g |
| w tym cukry | 1,4 g |
| białko | 19 g |
| sól | 2,0 g |
| zawartość tłuszczu w suchej masie | 45% |