| 1 | W filiżance wymieszać majonez, musztardę, miód i ostry sos. Odstawić w chłodne miejsce. |
| 2 | Pomidory i awokado pokroić w małe kostki. |
| 3 | Pokroić cebulę. |
| 4 | Wymieszać wszystkie te składniki w misce. Doprawić solą i pieprzem. |
| 5 | Serki kozie owinięte boczkiem podsmażyć na patelni lub w piekarniku zgodnie z instrukcją podaną w opakowaniu. |
| 6 | Przekroić bułki na pół i opiec. |
| 7 | Posmarować podstawę sosem. |
| 8 | Ułożyć na niej warzywa i sałatkę. |
| 9 | Położyć po 3 serki w boczku na każdym burgerze. |
| 10 | Nakryć drugą połową bułki i rozkoszować się smakiem! |
| 11 | Smakowało? Podziel się z nami swoją opinią! |